Opdateret Hjemmeside & Menukort

Hej og velkommen til vores nye hjemmeside!

Vi har brugt den seneste tid på at finpudse vores nye hjemmeside og menukort.

Vi har gjort den mere brugervenlig og tilføjet en helt masse nye funktioner, som gør at alt fra informationssøgningen til hele bestillingsoplevelsen, er blevet nemmere og hurtigere.

Vores nye menukort er bygget op omkring hele vores historie og hvem Sachi Sushi er, nemlig en fusionsvirksomhed. En virksomhed, der har sit primære fokus på vores gæster og udvikling. En virksomhed, der har en klar mission om, at gøre alle vores besøgende en oplevelse rigere. Hele menukortet er inspireret af det kreative fusionskøkken, hvor vi har kombineret alle verdens køkkener under ét samlet tag – vi har udfordret smagsløgene & udvidet horisonter. Derudover har vi også tilpasset det til jeres ønsker.

Vi byder jer hermed velkommen og inviterer jer med på rejsen – og indvier jer i Sachi Sushis gastronomiske univers med nye og spændende retter.

 

I vil løbende opdage og støde på nogle nye funktioner og ændringer, dog er det hele med til, at forbedre hele jeres brugeroplevelse på hjemmesiden.

 

Vi har været spændt på at vise jer resultatet og håber på, at i vil tage godt imod det!

02.august 2021
Genåbning af vores restauranter

Genåbning af vores restauranter Har du ligesom tusindevis af andre også ventet på, at vi har fået lov til at åbne op for spisende gæster igen? Så har jeg en god nyhed til dig! Vi åbner op for bordreservationer og kan dermed tage imod spisende gæster igen allerede onsdag den 21 april – dog kræver det et gyldigt

02.august 2021
Månedens maki

Japansk fusionskøkken   I vores kreative fusionskøkken bygger vores koncept ‘månedens maki’ på, at udforske og kombinere alle verdens køkkener under ét samlet tag. Denne månedens maki kaldes Geisha Roll. Læs mere om rullen under takeaway.

02.august 2021
Åbent for take away

Tag hele restaurantoplevelsen med dig hjem   Forkæl dig selv og dine nærmeste med ekstraordinært sushi fra Sachi Sushi i en tid, der både er svær og anderledes for os alle. Vi har åbent for Take Away til afhentning alle ugens dage. Du kan trygt bestille take away hos os. Vi sørger for god afstand

02.august 2021
Opdateret Hjemmeside & Menukort

Hej og velkommen til vores nye hjemmeside! Vi har brugt den seneste tid på at finpudse vores nye hjemmeside og menukort. Vi har gjort den mere brugervenlig og tilføjet en helt masse nye funktioner, som gør at alt fra informationssøgningen til hele bestillingsoplevelsen, er blevet nemmere og hurtigere. Vores nye menukort er bygget op omkring