Sachi Catering

Sachi Catering

Gør dit arrangement ekstraordinært med en smagsoplevelse ud over det sædvanlige
fra Sachi Sushi. Læs mere om vores catering her.

Vil du også gerne forkæle dine gæster med en kulinarisk oplevelse? Så er du kommet det rette sted!

Med mere end 16 års erfaring har vi serveret sushi, og andre lækre retter indenfor det japanske køkken. Vi gør os rigtige umage med, at få vores sushi til at ligne fine kunstværker, når de serveres foran dig og dine gæster. Vi kan tilbyde en varieret og delikat menu, hvoraf vi skræddersyer menuen sammen til netop jeres behov og ønsker. Sammen skaber vi den perfekte aften for dig og dine gæster.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Catering og mad ud af huset til alle anledninger

Vi har et stort udbud af retter og kan tilpasse en menu, der passer dig, dine gæster og dit arrangement. Hvis du og dine gæster gerne vil have en smagsoplevelse – ud over det sædvanlige, så kommer vi gerne forbi festen og gør jer en oplevelse rigere.

 

Lej en kok

Hvis dine gæster skal have en ekstraordinær oplevelse, så kan man også leje kokken, som vil rulle og anrette sushi til dine gæster. Gør din fest til en gastronomisk oplevelse i særklasse og skab en mindeværdig fest, som dine gæster sent vil glemme.

 

Frokostordning

Kunne i tænke jer, at få en hjælpende hånd i køkkenet? Hvis jeres kantine trænger til mad ud over det sædvanlige, så kan vi tilbyde en attraktiv ordning, der både ser indbydende ud og smager af noget. Fortæl os om jeres behov, så sammensætter vi en menu, som både passer til jeres ønsker og budget.

 

OBS: minimum 10 personer eller kr. 2500,-

 

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål til vores catering? Kontakt os via kontaktformularen.

Vi glæder os til at skabe en uforglemmelig oplevelse for dig og dine gæster.